Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Video pendedahan mengenai Rosmah Mansor dipolitikkan

Rosmah Mansor
klik sini untuk lihat video

Macam pelik je aku post benda ni. Apa taknya, bukan ada isi apa pun. Huhu.. Tapi tu la, aku tertarik juga nak post sebab dari isu peribadi Datin Seri Rosmah Mansor yang didedahkan oleh pihak yang rapat atau hampir dengan beliau baru-baru ini tetiba beralih kepada perdebatan politik. Maksud aku, komen-komen yang diberikan.

Habis keluar segala PKR, DAP, PAS, UMNO, BN dan segala bagai parti lagi (ada lagi ke parti selain yang dah disebutkan? Hehe). Jadi saja aku tepek komen-komen dari YouTube tu kat sini untuk tatapan korang. Kalau rajin, bolehlah baca. Kalau tak rajin, skip la jawabnya. Huhu..

Berikut adalah komen-komen tersebut:

Komen mengenai Rosmah Mansor

Komen mengenai Rosmah Mansor

Persoalan’nya di sini, wajarkah isu peribadi Datin Seri Rosmah Mansor ini dikaitkan dengan politik since video pendedahan tersebut tiada kaitan dengan mana-mana parti politik (maybe)? Yer la, kan video tu cuma video pendedahan mengenai ‘aktiviti tidak elok’ yang dilakukan Datin Seri Rosmah Mansor. Kalau nak komen sampai ke parti-parti politik, cari blog yang berkaitan dengan politk sudah. Huhu.

Bagi aku secara peribadi, memang tak wajar benda-benda peribadi beliau ni diperdebatkan sehingga melibatkan parti-parti politik walaupun aku sendiri dah boleh membuang undi untuk next PR sebab video tu kan mengenai hal peribadi beliau, jadi komenlah based on topic. Huhu.. Tapi kalau untuk hal-hal yang berkaitan, maksud aku kepimpinan, rasanya wajar kot supaya suatu hari nanti kita tidak dipimpin oleh orang-orang seperti ini. Allahu’alam.

Apa-apa pun, itu hak dioranglah kan nak komen ikut apa yang diorang suka since Malaysia ni mengamalkan prinsip kebebasan bersuara yang tak berapa nak bebas pun sebenarnya. Huhu..

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 4 July '09 - Kategori: Freedom Talk, Miscellaneous, Politic

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

10 Comments to “Video pendedahan mengenai Rosmah Mansor dipolitikkan”

04.07.09 at 00:51
Posted by denaihati

aku no komen lah…. yang pasti Malaysia memang menuju kejatuhan setelah memuncak sekian lama….itu hukum fizik ..yang naik pasti turun….hukum fizik tu hukum Allah juga…semasa menurun kita semua di DUGA oleh ALLAH…dan janji ALLAH hanya mereka yang sabar dan redha dengan DUGAAN ALLAH sahaja yang BERJAYA….negara ISLAM belum menjamin ISLAM berjaya lihat sahaja Aran Saudi dan beberapa negara Aran yang lain yang mengamalkan hukum HUDUD…yang penting KITA sebagai umat ISLAM secara individu mengamalkan bersungguh2 ISLAM…kalau negara ISLAM tapi kita macam setan …boleh ke masuk syurga????..terbanyak pulak komen …ha ha ha…macam pandai je!!! Tapi jauh perjalanan luas pandangan.

[Reply]

04.07.09 at 01:42
Posted by loq

bro..part 3 dah ade ke?

[Reply]

Azizwan™ Reply:

@loq: part 3 dah ada dah loq tp lebih kurang je ngan yg part 1 dan part 2 tu.. tak byk beza. boleh aku cakap yg part 3 tu just mcm memperkenalkan nama pelakon je. ala, mcm yg slalu ko tgk kat tv bila drama habis tu. huhu..

[Reply]

04.07.09 at 07:31
Posted by izzat aziz

jangan kita pandan politik tu sekadar bnda mngungi pkr dap pas umno parlimen je.. semua bnda adalah politik.. politik tu bnda asas.. so apa pun berlaku semua kita boleh politikan, baca tukartiub.blogspot.com banyak dia ada tulis tentang “memang bnda tu bdna politik, tak kan tak leh nak politikan” lebih kurang ah..hehe

[Reply]

04.07.09 at 11:17
Posted by azizan4444

mcm kedai kopi plk dorang bahas pasal politik.huuu aku tidak berminat mengupas isu2 politik negara.bg la kpd mereka yg pakar.

hanya satu, jgn la kite sesama bangsa satu agama duk gaduh same sendri,x ke bnda ni boleh mnjatuhkan umat Islam itu sendri.pikr2 la. peace no war.hehe

[Reply]

Azizwan™ Reply:

@azizan4444: itu la pasal.. ni pun nasib baik kat alam maya je, kalau kat kedai kopi betul2, rasanya dah berterbangan kerusi meja kot. huhu..

anyway, apa yg bro ckp tu ada betulnya coz memang takde faedah pun nak gaduh2 ni. tp tu la, masing2 nk bg idea dan pendapat.. maka inilah hasilnya. peace

[Reply]

04.07.09 at 14:09
Posted by hazman aka species1980

tapi yang bestnya datin rosmah tak de langsung respon pasal video nie kan…

[Reply]

Azizwan™ Reply:

@hazman aka species1980: aha.. datin rosmah tak tau kot pasal kewujudan video penuh kontroversi ni kat youtube, sbb tu smpai skrng takde respon je. huhu.. ataupun beliau langsung tak tau apa itu youtube dan tak pernah pun melayarinya. maklumlah, org sibuk la katakan. hehe.. tp kalau bab bomoh2 ni dia laju kot. opsss!

[Reply]

05.07.09 at 12:36
Posted by Mr.Bintang

Ooops.. ati².. jgn kene bomoh sudaaaa… hehehehehee…

Aku tak minat politik.. tp kengkadang aku baca bab politik.. adeh…

[Reply]

06.07.09 at 12:18
Posted by KampungBoy

aku dah agak
entry yang seprti ini
mmg hot punya

[Reply]








Current ye@r *

CommentLuv badge