Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

(Video) Mayat Hidup Semula

MAYAT HIDUP SEMULA
*Sekadar gambar hiasan

Mayat hidup semula.. Mesti korang susah nak percaya kan? Tapi itulah hakikatnya bila mayat yang sudah dimandikan, dikafankan malah sudah ditanam (dikubur) hidup semula atau dalam erti kata lain, bernyawa semula. Anda lihat sendiri video kat bawah ni.

Allahu Akbar… Begitu besar kuasa Allah S.W.T sehinggakan perkara yang tidak terduga seperti ini boleh berlaku. Beruntunglah jika perkara sebegini berlaku kepada mereka yang sepanjang hayatnya tidak pernah mengingati Allah S.W.T kerana mereka diberi peluang untuk bertaubat.

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 28 October '10 - Kategori: Video

Tagged: , , , , .

12 Comments to “(Video) Mayat Hidup Semula”

28.10.10 at 15:11
Posted by VIDEO MAYAT HIDUP SEMULA | Zon Artis

[...] Sumber: (Video) Mayat Hidup Semula [...]

28.10.10 at 21:54
Posted by Mohd Isa

ades, aku takleh tonton video la plak dengan internet unimap ni. terkejut aku masuk blog ko…ada pic antu tu…hehe…nsb bek aku tak jerit…damn!
*Entri terbaru kat Mohd Isa´s blog post: Senarai Blog SEO Terhebat

[Reply]

28.10.10 at 23:18
Posted by tengkorak emas

bro, apa yg menyebabkan mereka gali semula?
*Entri terbaru kat tengkorak emas´s blog post: Common knowledge bagi pengguna jalan raya

[Reply]

29.10.10 at 00:13
Posted by suzierahman

waaa xberani nk tgk video tu,ngeri sgt ke? ha3
*Entri terbaru kat suzierahman´s blog post: 25 Tip bersama

[Reply]

29.10.10 at 12:34
Posted by Syafrizal

Allah Maha Mengetahui. Makin nak kiamat makin macan2 benda pelik berlaku.
*Entri terbaru kat Syafrizal´s blog post: Feedburner berwajah baru

[Reply]

29.10.10 at 21:08
Posted by kyuubi

wa tekejut nmpk gmbr tu. tp apa yg trjadi smua kuasa yg maha ESA
*Entri terbaru kat kyuubi´s blog post: Aku Nyaris Dilanggar Kereta Proton Saga Merah!

[Reply]

31.10.10 at 01:27
Posted by wazy

Dah tengok video ni dari awal sampai akhir
Allah Maha Besar

[Reply]

01.11.10 at 03:56
Posted by arrizz

adeh tak dapat buka lak..youtube kena blok..adoi
*Entri terbaru kat arrizz´s blog post: Senarai 10 kereta termahal di dunia tahun 2010

[Reply]

02.11.10 at 19:33
Posted by sadieqz

allah… Macam tidak percaya..
*Entri terbaru kat sadieqz´s blog post: Introducing FoodPress

[Reply]

03.11.10 at 11:42
Posted by meor iszwan

Nama ‘arwah’ itu dikenali sebagai Yadi dan kejadian ini memang benar berlaku pada Jun lalu di Kalimantan Selatan. Kubur digali semula selepas lapan jam dikebumikan. Saya dah jumpa artikel dari portal berita Indonesia tentang kejadian ini dan anda boleh baca di blog saya:
http://meoriszwan.blogspot.com/2010/11/video-mayat-hidup-semula.html

Benarkah dia mati hidup semula itu terpulang pada anda..

[Reply]

04.11.10 at 17:06
Posted by hans

malas nak tgok
dah baru elok sikit dari demam
kang demam balik ku nih kang
hehehehe

P/S: Alor Setar! Flight! Banjir! Deepavali! Ketinggalan Betul Aku!

[Reply]

04.12.10 at 13:20
Posted by keenan salim

Jarang sekali accident macam ni berlaku,mudah-mudahan ,dia menyedari peluang ini untuk insaf
*Entri terbaru kat keenan salim´s blog post: The Classic Gourmet Food and Snacks Gift Basket

[Reply]








Current day month ye@r *

CommentLuv badge