Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Tag Archives: senarai kedai jual kasut secara online

Hasil Kreatif Untuk Si Penggila Kasut

Hasil Kreatif Untuk Si Penggila Kasut

Gila pening siot Wan fikir nak update apa kat blog kesayangan korang ni (yoyo-oh sangat la blog kesayangan korang). Maklum la, kalau blog ni tak berupdate Wan gerenti yang korang nak tak nak je singgah kan. Yer la, sedangkan Wan dah update pun susah sangat nak nampak batang hidung korang inikan pula dibiar tak berupdate. muahahaha..

Ok, ok.. Oleh kerana Wan takde idea nak update benda apa, saja Wan tuliskan entri ini khas kepada korang yang gemarkan kasut lagi-lagi kasut yang mempunyai corak dan design yang unik serta menarik. Di sini Wan terjumpa 2 buah blog yang boleh korang usya untuk melihat sendiri keunikan design kasut ‘hand made’ yang mereka hasilkan dan apa yang penting, ianya 100% buatan anak Malaysia. So, korang try la usya k.

(more…)

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 8 April '09 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Blog, Promotion, Website | Komen: Ada 19 Comments.