Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Tag Archives: senarai blog politik malaysia

Video pendedahan mengenai Rosmah Mansor dipolitikkan

Rosmah Mansor
klik sini untuk lihat video

Macam pelik je aku post benda ni. Apa taknya, bukan ada isi apa pun. Huhu.. Tapi tu la, aku tertarik juga nak post sebab dari isu peribadi Datin Seri Rosmah Mansor yang didedahkan oleh pihak yang rapat atau hampir dengan beliau baru-baru ini tetiba beralih kepada perdebatan politik. Maksud aku, komen-komen yang diberikan.

Habis keluar segala PKR, DAP, PAS, UMNO, BN dan segala bagai parti lagi (ada lagi ke parti selain yang dah disebutkan? Hehe). Jadi saja aku tepek komen-komen dari YouTube tu kat sini untuk tatapan korang. Kalau rajin, bolehlah baca. Kalau tak rajin, skip la jawabnya. Huhu..

Berikut adalah komen-komen tersebut:

Komen mengenai Rosmah Mansor

(more…)

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 4 July '09 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Freedom Talk, Miscellaneous, Politic | Komen: Ada 10 Comments.