Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Tag Archives: gambar lelaki bogel

Ada apa dengan gambar ini?

Blog picisan ini baru sahaja kembali beroperasi seperti biasa setelah lebih kurang dua hari ianya under suspended gara-gara makan terlalu banyak RAM (seperti yang dimaklumkan kepada Wan).

Actually Wan masih takde mood untuk meng’update blog buat masa ni plus takde apa yang menarik untuk dikongsikan dan dibincangkan. Namun bagi mengelakkan blog ini dari terus dibiarkan tanpa entri baru yang mungkin akan menyebabkan kamu semua ‘naik bosan’ kerana asyik melihat entri yang sama setiap kali bertandang ke sini, maka Wan gagahi jugalah untuk meng’update sesuatu even ianya langsung tak boleh blah. Yer la, kalau tak update manade orang yang nak datang kan? Huhu..

Ok la, memadangkan Wan tak tau nak tulis apa lagi dah, apa kata kamu terus je nengok gambar kat bawah ni dan pastikan kamu perhatikan betul-betul gambar tu yer. Bukan apa, Wan takut kamu terlepas pandang je. Huhu.. Tapi sebelum tu Wan nak ingatkan, jika kamu ada penyakit lemah jantung, Wan nasihatkan agar kamu tengok gambar tu macam tu saja la yer sebab Wan takut nanti tak pasal-pasal ada plak yang terkejut beruk. Lagi parah kalau terus KO! Kan naya tu. Huhu..

Gambarnya..

Ada apa dengan gambar ini?
Nak gambar yang lebih besar? klik di sini

Macam, cantik tak meja tu? Hehehe.. Actually, tu je nak tunjuk sebenarnya. Tapi kalau kamu ternampak sesuatu yang agak pelik, jangan libatkan Wan dalam hal ini yer. That’s mean, sila tanggung sendiri

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 18 August '09 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Fun & Jokes, Picture | Komen: Ada 40 Comments.