Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Tag Archives: gambar lawak

Ada apa dengan gambar ini?

Blog picisan ini baru sahaja kembali beroperasi seperti biasa setelah lebih kurang dua hari ianya under suspended gara-gara makan terlalu banyak RAM (seperti yang dimaklumkan kepada Wan).

Actually Wan masih takde mood untuk meng’update blog buat masa ni plus takde apa yang menarik untuk dikongsikan dan dibincangkan. Namun bagi mengelakkan blog ini dari terus dibiarkan tanpa entri baru yang mungkin akan menyebabkan kamu semua ‘naik bosan’ kerana asyik melihat entri yang sama setiap kali bertandang ke sini, maka Wan gagahi jugalah untuk meng’update sesuatu even ianya langsung tak boleh blah. Yer la, kalau tak update manade orang yang nak datang kan? Huhu..

Ok la, memadangkan Wan tak tau nak tulis apa lagi dah, apa kata kamu terus je nengok gambar kat bawah ni dan pastikan kamu perhatikan betul-betul gambar tu yer. Bukan apa, Wan takut kamu terlepas pandang je. Huhu.. Tapi sebelum tu Wan nak ingatkan, jika kamu ada penyakit lemah jantung, Wan nasihatkan agar kamu tengok gambar tu macam tu saja la yer sebab Wan takut nanti tak pasal-pasal ada plak yang terkejut beruk. Lagi parah kalau terus KO! Kan naya tu. Huhu..

Gambarnya..

Ada apa dengan gambar ini?
Nak gambar yang lebih besar? klik di sini

Macam, cantik tak meja tu? Hehehe.. Actually, tu je nak tunjuk sebenarnya. Tapi kalau kamu ternampak sesuatu yang agak pelik, jangan libatkan Wan dalam hal ini yer. That’s mean, sila tanggung sendiri

Diterbitkan pada 18 August '09 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Fun & Jokes, Picture | Komen: Ada 40 Comments.

Kamera digital untuk anda menangi

Zon Artis Contest

Tahniah kerana anda terbaca entri ini kerana tahukah anda bahawa anda sebenarnya berpeluang untuk memiliki sebuah kamera digital tanpa perlu mengeluarkan wang walau RM0.01 sekalipun utk memilikinya? Ya, ianya adalah benar! Tiada yang benar melainkan yang benar-benar belaka. Hahaha.. Apekah jadah guna ayat poyo macam ni? Tapi betul, korang memang berpeluang untuk memenangi sebuah kamera digital yang berharga +/- RM250.

Aku tak nak tulis panjang-panjang sebab aku sedia maklum yang korang bukan rajin sangat pun nak baca entri yang panjang berjela kan? Huhu..

Ok, bagaimana untuk memenangi kamera digital tersebut? Itu mudah saja. Apa yang perlu korang lakukan hanyalah sertai ‘the very easy contest’ yang dianjurkan di blog hiburan underground paling popular masa kini iaitu Zon Artis. Ini bermakna, sambil bersantai adalah juga peluang untuk dapat hadiah. Taklah just buang masa dok melayan blog gosip dan cerita artis tanpa apa-apa ganjaran. Kalau macam tu, buat taek mata lagi bagus kan? Hehehe..

(more…)

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 22 June '09 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Contest | Komen: Ada 20 Comments.