Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Tag Archives: blog paling popular di malaysia

Kenapa anda perlu layari Apiih.com?

gambar lucah, gosip artis malaysia dan HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.. hohoho..

Pertama sekali Apiih ingin mengucapkan jutaaan terima kasih kepada blog Azizwan kerana membenarkan Apiih untuk mempromotekan dirinya dan blognya untuk tatapan korang semua.. Hihi.. sebelum tue.. korang tau blog Apiih ?? Penah masuk blog Apiih ?? TAK PERNAH???

Korang memang rugi.. kenapa? ade beberapa sebab korang patut masuk, jengok or follow blog Apiih nih!! Blog Apiih merupakan blog yang baru sahaja mengenali dunia IT nih dan Apiih akan berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada korang semua agar korang dapat memberikan penghargaan kepada Apiih dengan memfollow blog ini.. huhu.. kalau nak baca sahaja pon takpe..

Berbalik kepada tajuk utama-

Sebab apa korang patut masuk dan follow blog Apiih ?? Kerana!!! (more…)

Diterbitkan pada 3 February '10 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Blog, Promotion | Komen: Ada 23 Comments.

Keputusan Contest Lekat & Menang

First of all, aku nak minta maaf bebanyak kat semua peserta Contest Lekat & Menang sebab lambat nak umumkan keputusan. Bukan aku sengaja nak lengah-lengahkan tapi ada beberapa sebab yang tak dapat dielakkan sehingga menyebabkan aku terpaksa menangguhkan’nya.

Baiklah.. Seperti yang dinanti-nantikan, entri ini adalah noktah terhadap penantian korang tu sebab aku dah nak umumkan pemenang bertuah contest tersebut. Jadi, sila pasang tali pinggang keselamatan anda bagi mengelak daripada berlakunya sebarang perkara yang tak diingini. Huhu..

1. Senarai nama peserta yang dah siap di print.

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

2. Nama yang dah siap dipotong-potong. (more…)

Diterbitkan pada 19 January '10 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Contest | Komen: Ada 39 Comments.

Contest tamat dan jumlah sumbangan terkumpul

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Salam semua..

Seperti yang korang dah sedia maklum, Contest Lekat & Menang yang aku buat beberapa hari lepas sudahpun tamat dan alhamdulillah penyertaan boleh tahan menggalakkan termasuklah penyertaan dari beberapa blogger yang dah boleh dikatakan agak femes. Ini membuktikan yang blogger Malaysia sememangnya sempoi2 belaka dan tak pernah nak ‘berlagak diva’. Yeah!.

Setakat aku tulis entri ni, seramai 93 blogger dah submit penyertaan & mungkin ianya jumlah keseluruhan penyertaan. So korang yang join contest tu sila rujuk di sini untuk nengok sama ada nama korang tersenarai ke dak. Kalau tak tersenarai tu, sila bagi tau sebelum masuk 16hb yer dan sebaiknya dengan kadar yang segera supaya senang aku nak update.

Pemilihan pemenang. Ok! Yang ni aku akan buat selepas 15hb sebab nak complete’kan dulu sticky post untuk penyertaan yang disubmit pada 13hb. Kalau takde pape, insyaAllah korang akan tahu pemenangnya sebelum atau pada 18hb. Tapi tang ni aku tak janji. So, kesabaran korang adalah sangat-sangat diharapkan. Kalau korang nak tahu on the spot selepas keputusan diumumkan, intai-intai la twitter aku yer. (more…)

Diterbitkan pada 14 January '10 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Miscellaneous | Komen: Ada 10 Comments.

Senarai peserta yang join Contest Lekat & Menang

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Aku ingat nak lanjutkan tarikh tutup contest ni memandangkan semalaman blog ni down siak. Kejap ada kejap takde. Kata orang, bikin panas! Tapi bila fikir balik rasanya tak perlu la kot sebab down sehari je. So, kekal la tarikh tutup seperti yang dinyatakan sebelum ni. Tapi tak tau ler apa akan jadi esok lusa. Korang doa’kan la yer supaya blog ni sihat until in the end yer. Huhu..

Baiklan, kat sini aku update senarai peserta yang join Contest Lekat & Menang ni. So senang sket aku nak monitor contest ni lagi-lagi bila dah sampai masa nak dapatkan pemenang nanti.

Berikut adalah senarai peserta: (more…)

Diterbitkan pada 9 January '10 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Contest | Komen: Ada 25 Comments.

Contest Lekat & Menang untuk korang sertai

CONTEST CLOSED

Duit RM50 percuma

Setelah berfikir bagai nak rak apa aku nak update kat blog ni, akhirnya aku mengambil keputusan untuk membuat contest sebagai entri permulaan di tahun 2010 ni dengan harapan ianya dapat membuka mood aku untuk terus mencurahkan keringat kat blog ni (yo yo oh je) dan mood korang juga supaya dapat terus melayan blog aku yang ntah apa-apa ntah ni. Hehe..

Ok! Contest yang aku buat ni aku namakan sebagai “Contest Lekat & Menang” dan ianya sungguh mudah. Kenapa Contest Lekat & Menang? Teruskan membaca untuk lebih lanjut.

Sebelum apa-apa, aku nak bagi tahu yang syarat utama untuk sertai contest ni ialah korang perlulah mempunyai blog yang berusia sekurang-kurangnya 2 minggu sebab aku tak nak ler korang buka blog baru semata-mata nak join contest ni je then tinggal camtu je. Tak berbaloi la kan? Korang yang takde blog tu, sorry bebanyak yer. Huhu.. (more…)

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 7 January '10 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Blog, Contest, Make Money | Komen: Ada 148 Comments.