Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Tag Archives: bayaran ambil lesen kereta

Mood tak sabar nak masuk kelas memandu. Yay!

lesen memandu

Nampaknya dah sampai time untuk aku mempunyai lesen memandu supaya lepas ni boleh la aku memandu dengan kacaknya tanpa perlu risau berhadapan dengan abang-abang polisi kat jalan raya untuk dilayangkan surat saman. Huhu..

Kalau takde aral melintang, bulan depan atau bulan Jun aku start masuk kelas (macam sekolah pulak dah. Keh3). Korang doa-doakan lah yer. Oh ya, total bayaran kelas memandu dari A sampai Z (sampai dapat lesen dan tak termasuk bayaran ulangan) kat Sabah ni adalah RM1700. Bagaimana pula kat tempat korang?

Sebelum terlupa, aku nak buat iklan sket. Jom sertai contest yang dianjurkan di blog Denaihati dimana hadiah yang ditawarkan adalah berupa laptop Acer Aspire One. Untuk keterangan lanjut, silalah baca kat BLOG NI yer. (more…)

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 11 April '10 oleh pemilik blog ini iaitu . Sape lagi kan?
Kategori: Miscellaneous, Personal | Komen: Ada 20 Comments.