Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Senaman Menguatkan Tenaga Batin

Firstly, kepada kaum Hawa yang sedang berada di blog copy paste dan cilok idea orang ni, Wan nak bagi tahu yang entri ini langsung tiada kaitan buat kalian kerana ianya ditujukan khas kepada kaum Adam sahaja. Hahaha.. Tapi kalau akak-akak dan makcik-makcik dah berumahtangga atau bakal mendirikan rumahtangga, apa kata bagitahu kat suami atau bakal suami supaya nengok video kat bawah ni. Tak rugi tau. Hehehe..

Kepada abang-abang dan juga pakcik-pakcik pula, tak kisah la kalian sudah kahwin atau belum, kalian wajib tekan play kat video tu dan cuba lakukan senaman yang abang power tu buat. Wan gerenti ke’power’an kalian yang selama ini tersimpan akan terserlah dengan jayanya. Hehehe.. Tapi persoalannya, mampukah kalian melakukannya? Apa-apa pun, layan la dulu video ni yer..

Macam semua lelaki hebat sekalian, ada berani? Huhu.. Wan nengok je video tu dah tau bukan senang nak buat senaman yang abang power tu buat lagi-lagi untuk pergerakan 1 dan pergerakan 3. Tabik spring la kat abang tu. Mesti power yang teramat sangat kan? Hehehe.. Lepas ni, gerenti Wan akan buat senaman ni tiap hari. Ye la, demi masa depan katakan. LOL

Oleh itu, jom pakat ramai-ramai amalkan senaman ni selalu kerana ianya bukan hanya untuk menguatkan tenaga batin malah baik juga untuk kesihatan. Dan lepas dah amalkan senaman ni, dijamin 100% anda tidak lagi perlu mengambil viagra, ubat kuat whatever yang entah kuat atau tidak malah boleh menjejaskan kesihatan juga. Akhir kata, selamat mencuba dan nikmatilah hasilnya.

Psstt: Bila dah terlampau kuat, jangan plak acuh sembarangan ye. Dosa besar tau :)

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 25 February '09 - Kategori: Health, Video

Tagged: , , , , , , , , , , , .

16 Comments to “Senaman Menguatkan Tenaga Batin”

25.02.09 at 10:05
Posted by Mr.Bintang

hohoho… wajib eyh? adeh.. hehehehe… ko wat dulu wan.. kalau berkesan ko bgtau la… hahahahahaha…

aku rase la kan.. blog ni pun kene wat gak senaman camtu.. x de la slalu je jatuh sakit.. kan? kan? hehe..

[Reply]

Azizwan™ Reply:

hahaha.. takde la wajib bro. tp senaman tu kan baik utk kesihatan.. huhu.. ekceli kan bro, aku dah cuba.. memang mencanak naik. ops, terbagi tau la pulak! hehehe.. joke je :)

blog ni kena senaman mcm tu juga ke? adeh.. memang tak terangkat la jawabnya. hahaha..

[Reply]

25.02.09 at 18:54
Posted by Merah&hitaM

betol3…wan kene wat dulu baru kamek org wat… hehehe..
wan nape ckp copy paste??
aneh….

[Reply]

Azizwan™ Reply:

hahaha.. saja nk share video tu. tak nak buat takpe.. takde paksaan. huhu.. ekceli, senaman tu utk kesihatan secara menyeluruh.. bkn utk tenaga batin je. hehehe..

jd aku dgn snang hatinya nk bg kongklusi la yg senaman ni tak perlukan bukti samada betul boleh kuatkan tenaga batin ataupun sebaliknya tp semata-mata utk senaman -titik- ;-)

oh ya, saja tulis copy paste.. nk bg panas kat tetamu berhemah yg ckp blog ni blog copy paste.. dan utk makluman bro, tetamu berhemah tu juga musuh blog khai. hahaha.. aku ada nmpak nick tetamu berhemah dan IP juga sama iaitu (IP.75.49). tak percaya? bro boleh cek sendiri..

[Reply]

25.02.09 at 20:52
Posted by spatt

aku dah bookmark, nnti free2 aku buat…
xpn ko leh wat dulu kan wan, nak tau berkesan ke x… :P

eh, sape yg sound tu?nick die ape?
pompuan?eleh, mesti blog die sangat x best..
ade hati nak kutuk blogger lain..
jeles kah? :D

[Reply]

Azizwan™ Reply:

hahaha.. buat sesama la bro. tak payah tunggu aku buat bro sbb aku gerenti 100% senaman ni mampu dan berkesan utk meningkatkan kadar metabolisme badan. betul tak? jd dptlah memaintainkan bentuk badan supaya tak boroi. hehehe..

aku pun tak tau siapakah gerangan yg menyound itu bro. huhu.. tkpe la bro, biarkan je. mungkin itu satu teguran membina utk aku supaya menjadi blogger yg mempunyai idea super infiniti walaupun teguran itu agak kasar. :)

[Reply]

25.02.09 at 21:33
Posted by loque

budak bawah umur boleh pratikkan ke senaman cenggini?
hahaha

[Reply]

Azizwan™ Reply:

hahaha.. boleh aja loque sbb senaman ni bukan utk menguatkan tenaga batin je malah baik utk kesihatan.. dan lg 1, apa salahnya praktikkan dr skrng? bak pepatah.. melentur buluh biarlah dr rebungnya. hehehe..

psstt: bila waktu PJ nanti, ajak member buat senaman ni.. aku gerenti ckg PJ loque pun akan tumpang skaki. itupun klau ckg PJ loque tu lelaki ler :)

[Reply]

26.02.09 at 12:54
Posted by Jaws

erm..
memang etrbukti leh kuatkan tenaga batin ker bro?
hehe..leh caya ker?
kuikuikui..

[Reply]

26.02.09 at 17:52
Posted by x-po

haha aku nk praktik la teknik ni..nk tgk menjadi ke x..nk jd lbh kuat mantop lg..haha

[Reply]

27.02.09 at 14:46
Posted by mie

apa pun…..
kena cuba gak ek….
mmg suka bab sebaman ni…
heheheee

Azizwan™ Says:

Cuba jgn tak cuba.. sape tau berhasil? hehehe..

psstt: kalau berhasil, jgn segan2 bg tau kat kitorang ek :)

[Reply]

27.02.09 at 14:49
Posted by cik peanut

ops, cam mane ni? peanut dah terbaca sampai habis..kurang sopan sekiranya peanut bace tak kumen2..bleh tak pompuan ayu yang sopan dan cumey ini mengumen? tak kira2x,,,nak kumen jugak…hehehehe

err..nak kumen pe ek..cam segan lah plak..hehehe..ops, peanut tak tengok video tu tau..sebab wan cakap pakchik2 ngan abang2 je wajib tengok..peanut terus skip ke bahagian kumen…lalalal

okies, sebab tak tahu nak kumen menda..peanut dengan ini menyeru dan juga mengajak(ewah2x,,,) seluruh, pakchik2, abang2 err dan datuk2 di dunia ini, datang lah ke blog wan bagi menyertai bengkel senaman untuk meningkatkan..err…paham2 jelah..hehehhehe..n jangan lupa kalu dah masuk, klik lah iklan2 di sini ye..lalalalal

oh satu lagi..walaupun dah panjang..nak cakap jugak..sape yang berani mengutuk tu..sesuka hati ye je..cam blog dia tahap cipan giler best…tak suka lah kutuk owang tapi tak berani nak kuarkan identiti..tu maknenya pengecut..well, kalu tak puas hati..cakap jelah direct..kalulah blog peanut di kutuk sedemikian rupa, mahu nangis peanut sambil cakap..”blah ko darii blog aku, menyemak aje..nak kutuk, p kutuk blog sendiri..jangan sampai mulut aku yang tak de insurans ni mengutuk ko balik..kan peanut sound..hilanglah keayuan dan kesopanan diri ini”..err..emo plak…apapun katakan tidak kepada si pengutuk yang pengecut….

Azizwan™ Says:

Nak komen juga ke? takpe, silakan. hehehe.. tp betul ke cik peanut tak nengok video tu? entah2 tergoda ngan abg yg tengah buat senaman tu. lalala.. jgn marah, memain je.. dan lg 1, tq sbb promote suruh klik ads yg ada kat blog ni. ibu jari ke atas utk cik peanut.. suka la tu?

[Reply]

cik peanut Reply:

betul..peanut tak tengoklah..t takut tergoda..hehehhehe….hohoho,,,peanut wat promosi bukan percuma tau..sila bayar peanut..hehehehhe

[Reply]

02.03.09 at 21:04
Posted by Cibet

Kene test ni!
Pastu nak cari mangsa la..
Muahahah

Azizwan™ Says:

Adeh.. test, test juga bro tp jgn plak sesuka hati cari mangsa sbb org tua2 kata tak baik utk kesihatan. manfaatkan utk suami isteri sdh. tak cukup sorang, penuhkan kouta. he3

[Reply]

16.03.09 at 07:09
Posted by Senam pernafasan

Nice piece, teman. Anda sudah melakukan yang terbaik.

[Reply]

20.03.09 at 11:40
Posted by ras

video senaman menguatkan tenaga bathin

[Reply]








Current ye@r *

CommentLuv badge