Thanks singgah kat Azizwan (dot) Com ni dan jom follow saya kat Twitter

Celcom Perkenal Pakej Celcom Broadband Entry (RM48/month)

PAKEJ BARU CELCOM BROADBAND (RM48 SEBULAN)

Pada 3 Ogos 2010, Celcom telah melancarkan satu pakej terbaru untuk Celcom Broadband mereka iaitu Celcom Broadband Entry (RM48 sebulan) dan kat bawah ni adalah maklumat ringkas untuk pakej tersebut:

Speed: Up to 384Kbps
Fair usage: 1GB

Kalau berminat nak apply, boleh rujuk detail kat bawah ni:

Tanpa USB modem
PAKEJ CELCOM BROADBAND

Beserta USB modem
PAKEJ CELCOM BROADBAND
*Bayaran pendaftaran RM100 dikenakan.

Early bird promo: Hanya sah untuk mereka yang mendaftar mana-mana pakej Celcom Broadband sebelum atau pada 31 Ogos 2010 sahaja dimana 3 bulan (bil) yang pertama akan diberikan diskaun sebanyak RM10.

Jika berminat, boleh rujuk cara untuk mendaftar dengan saya DI SINI.

Untuk pakej RM48 (beserta USB modem), perlu bayar RM100.

Kalau dah ada modem, boleh ambil pakej tanpa modem. Hanya bayar RM48.

Sebarang pertanyaan, ajukan saja kat ruang komen kat bawah ni.

Akhir kata, jangan lupa beritahu kat kawan-kawan yer. TQ

Related Posts with Thumbnails

Diterbitkan pada 5 August '10 - Kategori: Celcom Broadband, Promo

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , .

14 Comments to “Celcom Perkenal Pakej Celcom Broadband Entry (RM48/month)”

05.08.10 at 01:34
Posted by Loq

Harga sama macam Maxis.Tapi ada yang mengatakan celcom bb tak berapa bagus?
*Entri terbaru kat Loq´s blog post: Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

[Reply]

05.08.10 at 01:41
Posted by x-po

wah, kencang nampk bisnes skrg bro hehe
*Entri terbaru kat x-po´s blog post: PATUTKAH KITA BELASAH ORANG JAHAT UNTUK DIJADIKAN PENGAJARAN

[Reply]

05.08.10 at 09:28
Posted by ezany

alahai 1GB jer.. kalau nak ikutkan 5GB pun tak ckp bagi aku.. hehe..
*Entri terbaru kat ezany´s blog post: Pertandingan Cerita Berilhamkan Lagu

[Reply]

05.08.10 at 14:06
Posted by zool

Nampak cam menarik tapi coverage belum pasti.. ntah leh ke tidak masuk kampung ku

[Reply]

05.08.10 at 14:59
Posted by zam

salam bro..
nk tya pasal Celcom broadband entry..sy berminat..
ada kontrak ke x?
cepat reply x sabaq ni..

[Reply]

05.08.10 at 16:02
Posted by wazy

Menarik gak promosi ni tapi 1gb je ek
*Entri terbaru kat wazy´s blog post: 22 Koleksi Wallpaper Linux

[Reply]

05.08.10 at 18:07
Posted by apiih

same tiru cam maxis..huhu..klau aku gune yg 50 nk turun ke 48 blh???tp kompom lagi slow line..ahahaha

[Reply]

06.08.10 at 02:52
Posted by arrizz

wah mnarik nie..bleh la try nnt..anyway, thanks for the info bro..brg baik ne best klau kongsi2, hehe..
*Entri terbaru kat arrizz´s blog post: Blogger yang tersepit

[Reply]

06.08.10 at 16:11
Posted by hans duta tomato

dkt sini coverage dia xbest sangat lah bro

[Reply]

09.08.10 at 23:31
Posted by mus

Salam bro,
mase kat pcfair haritu promoter tu kate kalau surfing die tak tolak kuota..bole caye ker?
kalau betul mmg best ler?

[Reply]

14.08.10 at 12:33
Posted by izmer

pakej student dah takde ke.. rasa2 bila lagi ni…adeih..x sempat,lambat tau

[Reply]

15.08.10 at 14:28
Posted by titan

aku memang nak angkat satu..tapi bila tu tak tau la..
*Entri terbaru kat titan´s blog post: Tips untuk menulis artikel yang menarik

[Reply]

10.08.11 at 02:49
Posted by rena

sya dh beli BB torch..skrg sya ada broadband yg rm48 tu..tp simkad sya guna skrg celcom 019 ..so cam ner nak guna broadband rm48(simkad) tu ya? hp BB sya ni blh guna 1 simkad je..kalau tukar2 simkad tak dpt lak org nk call sya…info pls…

[Reply]

13.09.11 at 21:02
Posted by am

tak boleh pakai la… slow macam siput babi…..

[Reply]








Current day month ye@r *

CommentLuv badge